Кукички и корди

 1. Цена от 7,10 лв. за 150см.

  Кукички и корди
  Използвайте корди с подходящите кукички за окачване на Вашите картини.

  Има няколко възможни комбинации. Изборът Ви зависи от желания външен вид и теглото на картината или декорацията на стената Ви.

  STAS smartspring поставена на перлон корда – издържа товар до 4кг.
  STAS zipper поставена на перлон корда – издържа товар до 15 кг.
  STAS zipper поставена на стоманена корда - издържа товар до 20 кг.


 2. Цена от 2,50 лв. за 150см.

  Перлонова /найлонова / корда с примка:
  комбинира се с кукичка модел HA30900 Smartspring, която издържа товар до 4 кг. комбинирана с кукичка модел HA30501 Zipper издържа товар до 15 кг на корда.
  Стоманен корда STAS с примка :
  може да се използва само с кукичка модел HA30501 Zipper на STAS и издържа товар до 20 кг на корда.


 3. Цена от 11,90 лв.

  Изключително подходящи за окачване на предмети на изкуството на традициония дървен модел релса . Стоманената кука е налична в бял цвят, златен месингов и хром.

  Научете повече

 4. Цена от 14,90 лв.

  STAS Picture Hits са прозрачни пластмасови щипчици, които позволяват лесно свързване на картички и снимки една под друга или една до друга в желана конфигурация. Използването на финна прозрачна лента, позволява постигане на по-голямо разстояние между картичките . Подходяща е за детски градини, училища, занимални и т.н.

  Contains per set:
  20 STAS picture hits
  2 STAS pet strips 50 cm

  Научете повече

 5. Цена от 23,20 лв.

  Магнитният комплект STAS е бърз начин за закачване на документи, бележки, снимки или картички с помощта на малки и мощни магнити, които придържат желания предмет към телената корда STAS.

 6. Цена от 4,90 лв.

  Предлагат се няколко модела куки за окачване на таван. Подходящи са за окачване на реклами, упътващи знаци, парти окраса и други предмети висящи от тавана с тегло между 3-5 кг.


  цвят: бял
  тегло: 5кг
 7. Цена от 1,20 лв.

  Нашите куки се предлагат в различни модели и размери. Могат да се поставят на врати, преградни стени, стенни панели, корнизи, на телени и перлонови корди с примка STAS, така постигате желаната система за окачване без да използвате алуминиева лайстна.